svar på en fråga

P om Fotomicke flyger helikopter Lulekalaset:
Kan man aldrig få se några bilder på det du plåtar!? 
:)
IP: 78.73.9.214


Hej det är tre orsaker till att jag inte visar mina bilder här.
1 funktionen hos blogg.se att lägga in bilder är dålig med mycket strull håller på att jobba med en egen blogg på våran egen server där jag kan lägga in bilder med hjälp av min iphone direkt.
2 jag har fått bilder kopierade från min blogg och det är ju inte alla jag kan fakturera när dom tjuvar mina bilder.
3 många av mina bilder har en köpare redan och det känns oseriöst att publicera bilder som vår kunder ska ha.

Men mina filmer har ingen köpare ännu så dom bjuder jag på och bloggen handlar ju om en vanlig dag på jobbet + pryltips för jag älskar prylar.  hoppas ni har fått klarhet om varför jag inte publicerar mina bilder här

Fotomicke flyger helikopter Lulekalaset


Jag och min blivade fru var igår och flög lite helikopter Över Luleå och Luleåkalaset Karin fick sitta i baksätet och filma med Nikon D5000 och objektivet 10-24mm och jag satt i framsätet och fotograferade med 2 Nikon D700 och objektiven 14-24/2.8 och 24-70/2.8

Fotomicke filmar Med Nikon D5000 och 10-24mm

An ordinary day on the way to work with my Honda Goldwing filmed with Nikon D5000 and 10-24mm
En vanlig dag på väg till jobbet med min Honda Goldwing filmat med Nikon D5000 och 10-24mm

A preview of the new Nikon D300s and D3000 DSLR cameras from What Digital Camera


Nikon D300s med D-movie nu är den släppt

http://www.fotosidan.se/blogs/fotomicke/34803.htm
Den har mic ingång för att spela in ljud

Fotomicke filmar Med Nikon D5000 och 10-24mm

Kändes rätt vi första möte det här blir mina nya Turistkamera för min gamla turistkamera D700 är lite för tung 

 

Packade upp kameran satte på nya 10-24mm på kameran och jag var såld direkt. så den ersätter mina gamla turistkameror Nikon D700 som är lite tunga jämfört med denna skapelse.... meeeeen var är mic ingången?? den hade jag villat ha + commander läge för blixtar men man kan ju inte få allt i livet. Objektivet Nya 10-24mm är super eller som dom säger i tjuren färdinan filmen honom ska jag ha!!!! 


Idag blev helikopterfotografering


Nu vet jag hur jag ska gå fram i kyrkan när jag gifter mig !!!


Var på Pite dansar och ler i fredags

Var och fotograferade på PDOL i fredag  när lite bråk uppstod vid in släppet till en av uppträdandet. men som vanligt så sköter sig PDOL det bra och 01.30 så fick jag denna info, men i efterhand så hade dom kunnat Dead By April på stora scenen istället för många hade trots allt komigt för att se Dead By Apri men missade möjligheten för uppträdadet som var på stora scenen samtidigt hade dom lätt kunna sätta på Krodilscenen och det hade inte ens blivit trångt där.  När hammerfeld spelade så gick jag inte dom tre förasta låtarna vid scenkanten utan tog en bra position för att få med deras häftig sceneftekter som dom har

 

 

2009-07-25    01.30
Press/media information från Pite dansar och ler
 

 

Vi tummar aldrig på säkerheten

 

PITEÅ. Populära rockbandet Dead By April var utannonserade på Babylonscenen kl 23.00, fredag kväll under festivalen Piteå Dansar och Ler.

-Tyvärr var vi tvungna att stoppa insläppet i drygt en kvart. Regnet tilltog halvtimmen innan och ett hundratal i den digra publikskaran stoppades tillfälligt av säkerhetsskäl. Den biten tummar vi inte på, säger festival VD:n Jan Wimander.

 

Leif Boström är säkerhetsansvarig och har arbetat med arrangemangssäkerhet under femton års tid..

-Efter regnskuren blev det en anstormning mot insläppet. Det fanns inget annat att göra än att tillfälligt stoppa insläppet. Efter en stund kunde vi fortsätta med insläppet i en lugn takt, berättar Boström.

Även rutinerade produktionsledaren Dan Sonesson ansåg att ett tillfälligt stopp vid insläppet var ett måste.

-Samma sak händer flera gånger varje sommar på festivaler runt om i Sverige. Säkerheten för publiken måste då alltid sättas i första rummet. När det blir ett alltför hårt tryck mot insläppet till scenområdet är det ett måste att säkerhetscheferna tar sitt ansvar och träder in. Precis som Leffe gjorde den här gången, säger Dan Sonesson, produktionsvarig.

 


Fotomicke show speedlite softbox

Såg på Joe mcally Blog att han visade gammal skåpmat speedlite och softboxar som fotomicke har använt länge misstänker att fotograferna joe mcnally och skott kelby är på min youtube sida för att kolla in fotografen fotomicke alla filmer. 

Did the Joe mcally Blog that he showed old food cupboards speedlite and soft boxes photo Micke have used long suspected that the photographers Joe McNally and Skott Kelby is on my youtube page to check out photographer photo Micke all the movie. 

 


Fotomicke fotograferar Blommor med Nikon D90


ZGrip för Iphone ett måste för nya 3Gs

Se denna film !!!

ZGrip iPhone from Steve Weiss, Zacuto USA on Vimeo.


Fotokurs på Hundberget


Fotomicke Fixar Fotoateljen


Fotomicke har fått ett paket igen !!!


Fotomicke på besök hos sigge


Fotomicke med Goldwing och Snöskoter


Fotograf träff med Kubbspel med Fotomicke


Fotomicke fotografera Gucciskor


Bakom Kulisserna hos fotomicke


RSS 2.0