Du är min och jag är din, Kärleken förde oss samman.

Förlovning mellan Karin Jönsson och Michael Törnkvist  20/2 2009 Rosvik.

Och ingen bild glömde alla kameror men elina tog ett par bilder med hennes MobilPocket Wizard med TTL Äntligen mera prylar att beställa !!!


SFF Fotografer grät av sorg och glädje !!!

Onsdag kväll så hade vi Bildbar i Luleå.....Ja du läser rätt BILDBAR är en tradition bland oss Luleå och Piteå fotografer att vi träffas och ser på bilder och filmer och diskuterar bilder och dricker öl vin och varmkorv, och nu i onsdag så visade Staffan Norrbottens Museums ny lokaler på Björksgatan. Viveka visade sina bilder från Läbbiga skogen. och sen såg vi filmen "Att vandra i glömska", Vad finns kvar av livet när demensen ätit upp stora delar av minnet? Filmarna Håkan Pieniowski och Kåge Jonsson följde demenssjuka på Blackebergs sjukhem genom vardag, uppgivenhet och oväntade glädjeämnen.

Jag personligen hade tänk att smita hem när lyset släcktes men jag var tvungen att se hela filmen, satan vad bra den var och Håkan Pieniowski har en strålande teknik med kameran, vilka klipp, vilken bildspråk...mm.

Filmen gav ett djupintryck på mig // Fotomicke 


Måste berätta om min vän som har lånat min lägenhet i helgen

Tänk om du hade varit utan kök i två år och ätit hämtpizza i två år så är det skönt att komma till luleå och vila upp sig.

Min vän hyrde ut sitt hus för en filminspelning för två år sedan och filmtemet skrapade golvet så min vän tänkte att det är lika bra att fixa köket också, så han rev ut allt... och är det många turer med leverantörer och hantverkare

Jag hade aldrig klarat av att äta ute eller på papptallrikar i två år.............nja nu var jag ite riktigt ärlig har ätit på max och exotic i ett års tid både lunch och middag men det var på det glada 80talet !!!!!!

Jag har fått ett paket !!!

Fotomicke Testar Think Tank Photo Skin set för sina Nikon D700

Rimfrost i Östersund

Godmorgon änligen verkar bloggen fungera bättre. I helgen så var jag till Sundsvall och Östersund och fotografera och på söndag så klev jag upp med tuppen för att fotografera rimfrost....

RSS 2.0